Kontakt

Flott navn på eksklusiv og deilig mat. Undertegnede måtte slå opp i ordbok for å finne betydningen av Gastronom, og det betyr intet mindre enn ”person som er kjenner av finere mat og matlaging”. Med andre ord, et bedre navn som beskriver Gastronom Catering er det vanskelig å finne.
Tekst: Laila Stokknes Foto: FOTOMAGI

Kokk Geir Andre Sjursen har nå startet på 10. året med Gastronom Catering. Han har solid, god og variert erfaring innen kokkeyrket. Bedriften er stadig i vekst og har nettopp investert i nytt produksjonskjøkken. Med erfaring fra det norske, danske og ikke minst det italienske kjøkken vil brudeparet ha mulighet til å velge ut ifra det helt enkle til det mer avanserte.

Ganer

Middagen er en av de viktigste delene på en bryllupsdag, og menyen er ofte det de fleste husker fra bryllupet. For å oppnå maksimalt resultat for både brudeparet og gjestene velger Geir Andre Sjursen en mer personlig vri på menyforslaget og oppsettet. Han synes det er viktig å ha et personlig møte med kundene i forkant av bl.a. et slikt arrangement som et bryllup er. På den måten får kunden selv ta personlig del i planleggingen av menyen gjennom både bilder, gjennomgang av ulike menyforslag og personlig råd og veiledning. Menyen vil bære preg av brudeparets personlige smak kombinert med Gastronom Catering sitt fokus på gode råvarer.

Italiensk inspirert

Geir Andre Sjursen har jobbet som kokk i Toscana, og reiser mye til Italia for å besøke ulike produsenter, søke etter nye produsenter og få nye spennende smaker med seg hjem. Menyene til Gastronom Catering varierer etter sesong, men passer allikevel for både unge og eldre ganer. Her blir det disket opp med italiensk inspirert tapas, tre retters meny, tradisjonelle selskapsmenyer, grilling eller annet som kunden måtte ønske. Ingenting er en hindring, kun en positiv utfordring som Gastronom Catering tar på strak arm.

Maten blir levert på festlokalet, der den siste ”touchen” blir lagt på festmåltidet før servering, også denne del av kokkeleringen utført av Geir Andre, før serveringspersonalet overtar ansvaret for bordsettet.

Telefon:+47 986 40 431
E-post: geir@gastronomcatering.no

Adresse:

Postboks 1509
5505 Haugesund

Her finner du mer informasjon om Gastronom Catering Referanser

* DHR Reklamebyrå

* Haugesund Mållag

* Nytt & Nyttig

* Kruse Smith

* Inner Wheel

* LaastadAS/ Volvo

* Gilde

* Fjordstuene

* Coop Haugaland

* IF Forsikring

* Clas Ohlson

* Markedet

* Tekna

* Vico

* Haugesund Sparebank

* Håndverkeren

* HIL-Huset

* HotelNeptun

* Haugesund Gourmetklubb

* Oasen Storsenter

* Haugesund Libris

* Hatteland AS

* Bohus Vikse Møbler

* Maritimt opplæringskontor

* Postbanken