Italiensk buffet

Jeg har nå i mange år levert buffeter med Italiensk inspirert mat til selskaper som: Bryllup, bursdager, firmafester og hjemme privat hos kunder. Etter at jeg har arbeidet i Italia og i de siste år hatt utallige studieturer rundt forbi i Italia vil gjestene få mulighet til å smake retter inspirert fra ulike regioner. Jeg henter hovedsakelig inspirasjon fra mine favoritt regioner som er: Toscana, Piemonte og Sicilia. Buffetene har en kombinasjon av fingermat og ulike Italienske retter. Det legges mye arbeid ned i rettene og det å fremskaffe råvarer av topp kvalitet.

 

Italiensk buffet 1

 

Tagliata(biff transjert ved buffet)

Rissoni med steinsopp

Casarecce med blåskjell

Italienske kjøttboller i tomatsaus

 

 

Crostini med hvitløksmajones og spekeskinke

Crostini med urtekrem og scampi

Garganelli med kylling og balsamico

Pastasalat med skinke

Tomat og mozzarella salat

Grillede squash og aubergine

Ovnsbakt paprika med kapers og oliven

Spekepølser fra ricchardo franchi

Vitello tonnato

Focaccia

Hvitløksmajones

 

Kuvertpris: 500,-

Kokk: 3000,- pr selskap

Minimum bestilling 30 kuvert

 

Det er mulighet til å bestille dessert i tillegg

 

 

 

 Italiensk buffet 2

 

Langtidsstekt coulotte av kalv(transjert ved buffet)

Ovnsbakte kyllingklubber

Penne med klippfisk og tomater

Italienske kjøttboller i tomatsaus

 

 

Crostini med pesto og kamskjell

Crostini med salami piccante

Garganelli med kylling og balsamico

Pastasalat med skinke

Ovnsbakte grønnsaker

Tomat og mozzarella salat

Salat med ovnsbakt portabello sopp

Hvitvinsdampede blåskjell

Couscous Siciliana

Focaccia

Hvitløksmajones

 

 

Kuvertpris: 500,-

Kokk: 3000,- pr selskap

Minimum bestilling 30 kuvert

 

Det er mulighet til å bestille dessert i tillegg

 

 

 

 

Italiensk buffet 3

 

 

Langtidsstekt entrecote av okse(transjert ved buffet)

Risotto med skalldyr

Italienske kjøttboller i tomatsaus

 

 

Crostini med trøffelpølse fra ricchardo franchi

Crostini med syltet sopp

Mandelpoteter med sitrus, kapers og oliven

Chilimarinert scampi

Grillet polenta med marinerte reker

Gratinerte blåskjell

Garganelli med kylling og balsamico

Pastasalat med skinke

Tomat og mozzarella salat

Cannelini bønner med salvie

Focaccia

Hvitløksmajones

 

 

Kuvertpris: 500,-

Kokk: 3000,- pr selskap

Minimum bestilling 30 kuvert

 

 

Det er mulighet til å bestille dessert i tillegg